Un barbat a primit amenda de 2000 de lei pentru ca a mers sa cumpere paine. Avea declaratie pe propia raspundere

Un barbat din judetul Prahova, Breaza, a primit o amenda de 2000 de lei de la Politia Locala pentru ca a mers la magazin la cumpere paine si avea si declaratie pe propia raspundere pentru asta

Barbatul a fost amendat de Politia Locala imediat dupa ce a iesit de la cumparaturi. Motivul pentru care a fost amendat este ca impreuna cu acesta era si sotia lui, care nu avea declaratie pe propria raspundere. Totusi, politistii i-au amendat pe amandoi cu 2.000 de lei, dupa un schimb dur de replici. 

Dragos, barbatul din Breaza, a facut totul public pe Facebook.

„Am fost “agatat” stand la rand in piata la paine; moment in care doamna politist, mi-a solicitat declaratia. Am intrat, am cumparat 5 paini pentru ca suntem 5 acasa si la iesire a venit cu mine 10 metri la masina sa vada declaratia. De aici lucrurile au capatat o turnura jalnica, de bravada politieneasca ce s-a finalizat cu 2000 lei amenda deoarece sotia mea nu semnase declaratia ei”, scrie Dragos Cobzaru, impricinatul, pe Facebook.

Acesta a mentionat in postarea pe Facebook ca oamenii legii nu au respectat distanta de doi metri, iar femeia avea o masca artizanala pe fata. De asemenea, acesta se arata revoltat de faptul a unul dintre agenti nu avea manusi de protectie. 

Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile in Breaza, atunci cand barbatul a plecat cu masina la un magazin pentru a cumpara paine si a fost insotit de sotia sa, care si-a completat declaratia pe proprie raspundere, insa a uitat sa o semneze.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *