Un cunoscut concurent de la o emisiune culinară duce o luptă crâncenă cu cancerul. E de nerecunoscut! „A trecut prin experienţe greu de închipuit”

Chicireanu Ramon are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a continua lupta cu cancerul. În urmă cu doi ai a reușit să învingă boala, care acum s-a întors.

Chicireanu Ramon este un cunoscut concurent dintr-o emisiune culinară, unde s-a făcut remarcat prin modul lui de a glumi și faptul că era mereu vesel. Acum, el trece prin momente cumplite. După ce în urmă cu doi ani a câștigat lupta cu cancerul limfatic, acum a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Bărbatul este căsătorit și are trei copii. Concurentul este acum de nerecunoscut

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!”, a fost mesjaul unui apropiat de-al lui Ramon.

Ramon are nevoie urgentă de ajutor

„Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte…. Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!”, se arată în textul campaniei iniţiate pe Facebook, pentru Ramon

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *