Un cuplu a murit de coronavirus, fără să fi ieșit din casă de la declanșarea pandemiei. Cum a fost posibil

O situație mai puțin normală a avut loc în Țara Galilor, acolo unde un cuplu octogenar s-a stins din viață, fiind infectați cu Covid-19, însă nu au mai ieșit din locuința lor încă de când începuse pandemia

Bryn și Pat Howells, doi soți în vârstă de 86 și 80 de ani sărbătoriseră destul de recent cei 60 de ani de căsătorie pe care i-au împlinit. Nu mai ieșiseră de săptămâni întregi din casă, iar în data de 4 aprilie începuseră să se simtă rău. Au fost duși de urgență la spital, însă medicii au putut doar să mai constate decesele.

Ei au murit în cursul zilei de luni, la câteva ore distanță unul de celălalt. Familia nu a avut voie să îi viziteze, potrivit The Metro. Nu se știe exact modalitatea prin care au intrat în contact cu virusul ucigaș.

Încercăm să ne obișnuim cu ideea că au murit amândoi, după 60 de ani de căsătorie fericită. Bunica, mai ales, se simțea atât de bine. Spuneam mereu că era foarte tânără pentru o persoană de 80 de ani și mai avea decenii de trăit. Este un adevărat șoc.

În urmă cu o săptămână am vorbit cu ea și spunea fă face curat în grădină și vopsește holul. Când a început să se îmbolnăvească, credea că e din cauză că a exagerat (cu munca, n.r.)”, a spus nepotul celor doi, Elliot Howells.

„Vreau să avertizez oamenii să stea în casă și să aibă mare grijă la tot ce intră în locuința lor. Aveți grijă să dezinfectați totul și să spălați suprafețele. Trebuie să avem grijă”, a spus bărbatul.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.