Un nou cutremur în România. Seismul s-a produs în Vrancea

România a fost zguduită din nou! În această dimineață, în țara noastră, s-a produs un cutremur în zona seismică Vrancea. Este al treisprezecelea cutremur din luna martie.

Vineri dimineață, în România a fost loc un nou seism. Acesta a înregistrat o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a avut loc în zona seismică Vrancea, conform  informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul cu magnitudinea 2,8 grade pe scara Richter s-a produs la ora 06:29 în județul Vrancea. 
Cutremurul a avut la adâncimea de 64 de kilometri.

Al treisprezecelea cutremur din luna martie

În luna martie, în țara noastră, au avut loc până acum 13 cutremure. Acestea au înregistrat magnitudini cuprinse între 2 şi 4,4 pe scara Richter.

Cutremur în România, joi dimineață

Joi dimineață, în țara noastră, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. Seismul a avut loc la ora 06:17, în Vrancea, județul Buzău.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 119 kilometri, potrivit Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *