Un nou focar în Focșani. Spitalul Județean Vrancea ar putea avea conducere militară

Nelu Tătaru e confirmat faptul că situația din județul Vrancea este una foarte dificlă în acest moment. Se pare că managerul de la Spitalul Județean Vrancea, Constantin Mândrilă ”se ascunde într-un hotel, unde a fugit cu calculatorul de la birou”. Unitatea ar putea avea conducere militară.

Un nou focar în Focșani. Spitalul Județean Vrancea ar putea avea conducere militară

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru,  a anunțat că managerul Mândrilă va fi schimbat din funcție, iar mâine va face o vizită la spitalul din Focșani. ”Este o situație deosebită la Focșani”, a spus Tătaru.

„Focșaniul este un punct nevralgic. Dacă ne raportăm la tot orașul, Spitalul Militar are 35 de cadre infectate”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății a mai precizat că mâine va merge la Focșani, după ce mai multe cadre medicale infectate cu noul tip de coronavirus au fost trimise acasă.

„Mâine vom fi la Focșani și ne gândim după evaluarea locală la un manager militar, am vorbit și cu domnul ministru, ne gândim la o conducere militară”, a subliniat el. Nelu Tătaru a adăugat că ia în calcul și unele sancțiuni: „Voi lua deciziile care se impun. Situația poate fi rezolvată printr-o analiză drastică”, a mai spus ministrul Sănătății, la Digi24.

Huff.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *