Un preot îl face praf pe Raed Arafat: “Nu face parte dintre dumnezeii din medicină!”

Nicolae Trușcă este preotul care l-a desființat printr-o scrisoare pe Raed Arafat! Născut chiar pe 19 mai, în anul 1959, acesta și-a făcut studiile teologice la Seminarul din București și la Facultatea de Teologie din Pitești.

În ianuarie 1982, a fost numit preot paroh în parohia Negoiești, jud. Călărași.

În acest sat, preotul a găsit o biserică monument istoric, ctitorită de domnitorul Matei Basarab în anul 1649, dar grav avariată de cutremurul din martie 1977.

Restaurarea ei a devenit o preocupare permanentă a părintelui care a reușit ca până în decembrie 1989 să aducă totul pe o linie de plutire. Lucrările finale aveau să se încheie în 2016.

Cu doar câteva zile înainte să împlinească 61 de ani, Nicolae Trușcă a luat poziție în urma declarațiilor făcute de Raed Arafat.

Preotul i-a transmis secretarului de stat o scrisoare deschisă, una în care a ținut să-i aducă aminte acestuia de campania din 1996, potrivit Fanatik.

NU FACE PARTE DINTRE DUMNEZEII DIN MEDICINĂ”
“De la Natașa la Arafat, În timpul campaniei electorale din anul 1996, a fost prezentat la televizor un clip în care o doamnă ne îndemna să votăm partidul de stânga aflat la putere. Ne spunea ceva și de democrație. Pe doamna respectivă, care avea în jur de 60 de ani, o chema… Natașa.

Ion Cristoiu a spus atunci; „îmi poate da lecții de democrație oricine… dar nu Natașa.” Pentru a avea pretenția să adere la Uniunea Europeană, România trebuia să îndeplinească mai multe condiții printre care și aceea de a face un transfer de putere în mod pașnic.

Clipul respectiv a creat o reacție adversă a electoratului care a votat cu „dreapta.” Poate că asta a fost și intenția „stângii” de la putere. După 24 de ani îmi dă lecții cum să mă comport în biserică… Arafat”, a scris preotul

Nicolae Trușcă nu s-a oprit aici. Preotul a ținut să arate că România nu îi este datoare cu nimic lui Raed Arafat pentru înființarea SMURD. Mai mult de atât, acesta spune că b…

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *