Un român a murit de coronavirus comunitar la Spitalul Colentina! Venise recent din Milano și suferea de cancer

Durere fără margini într-o familie de români. Un bărbat în vârstă de 40 de ani care s-a întors recent din Milano și-a găsit sfârșitul în Spitalul Colentina din Capitală.

Bărbatul de 40 de ani suferea de coronavirus comunitar și o formă gravă de cancer. Medicii trag un semnal de alarmă și susțin faptul că acest tip – coronavirus comunitar – nu are absolut nicio legătură cu SARS Cov 2, arată Antena 3.

Românul fusese inițial intubat la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală, apoi dus la Spitalul Colentina. Acestuia i-au fost făcute două teste pentru SARS Cov 2 care au ieșit tot de două ori negative. Decesul ar fi survenit în contextul afecțiunii grave de care suferea.

Coronavirusul comunitar este o forma de gripă pe care o are toată lumea, inclusiv eu, inclusiv dumneavoastră. În momentul vorbirii, puteţi să aveţi acest coronavirus comunitar. E o formă de guturai, aşa e denumită popular”, a declarat directorul medical al Spitalului Colentina din Capitală, Bogdan Furtună.

„Noi vom trata pacienţii care au simptomatologie pentru secţiile noastre, dar în asociere au şi Covid, adică un pacient care are o pancreatită vine, se operează în serviciul de chirurgie, va fi operat pentru boala pe care o are dar are în asociere acest Covid”, a explicat directorul medical al Spitalului Colentina din Capitală.

Suferea de cancer, dar nu avea metastaze la plămâni. În fișa de transfer s-a specificat că a ieșit negativ la două teste la COVID-19, dar a ieșit pozitiv la coronavirus comunitar”, a explicat un medic de la Institut.

Recomanda articolul si pietenilor tai!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *