Unde se află medicamentul pentru coronavirus! Dr. Cercel rupe tăcerea: Încep să obosesc

Situație fără precedent în România. Joi seară, dr. Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre medicamentul pentru coronavirus și unde se află de fapt acesta. Se pare că doctorul s-a săturat de situația în care s-a ajuns și nu se poate face absolut nimic

Vedete Huff

17 aprilie 2020

Unde se află medicamentul pentru coronavirus! Dr. Cercel rupe tăcerea: Încep să obosesc

Știri

 

by Adrian

 

0 Comments

Situație fără precedent în România. Joi seară, dr. Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre medicamentul pentru coronavirus și unde se află de fapt acesta. Se pare că doctorul s-a săturat de situația în care s-a ajuns și nu se poate face absolut nimic.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, a vorbit joi seară, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, despre un medicament contra coronavirusului și unde se află de fapt acesta.

Potrivit doctorului, este vorba despre o moleculă, care „de patru zile, stă în Vama București”,

„E tare complicat. Am folosit tot felul de scheme. (…) Încercăm să aducem și alte medicamente. De exemplu, de patru zile, stă în Vama București o moleculă pe care am adus-o și nu o putem scoate de acolo. Considerente de tip birocratic. Încep să mă satur și eu de birocrație asta, pe cuvântul meu! Într-o astfel de situație, toată lumea ar trebui să pună pixul pe hârtie și să spună unde trebuie să semnez?! Încep să obosesc. Credeți-mă!”, a spus doctorul.

Molecula, medicament pentru coronavirus

Întrebat la ce este folosită mai exact molecula blocată la vamă, dr. Cercel a răspuns că este vorba despre un medicament pentru virusulu ucigaș.

„Un medicament împotriva noului coronavirus. Un sponsor a cumpărat-o, a adus-o, e în vamă”, a adăugat doctorul.

Întrebat dacă este optimist cu privire la eficacitatea moleculei respective, doctorul s-a declarat sigur.

„Da, bineînțeles. Sunt o serie de date științifice. (…) A fost folosită în partea de Est a planetei”, a mai spus acesta.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *