Veste tristă pentru fanii Corneliei Catanga! Artista a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. 

Veste tristă pentru fanii Corneliei Catanga! Artista a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. 

A murit Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească era sub supravegherea medicilor de la Spitalul Universitar din Capitală.

”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Artista a pierdut lupta cu viața în această dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală. În vârstă de 63 de ani, regina muzicii lăutărești a făcut stop cardiorespirator. Medicii au reacționat imediat și au încercat să o salveze pe Catanga, însă, din nefericire, tragedia s-a produs. În clipa în care cadrele medicale au vrut să o intubeze, marea artistă a făcut stop cardiorespirator și a plecat dintre noi, lăsând o durere de nedescris în urma sa.

Soțul Corneliei Catanga nu credea în Covid

Jurnalista a povestit că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces și că acesta nu credea în coronavirus.

”M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. 

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat jurnalista.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Admin