Vestea zilei în showbiz! Cea mai iubită prezentatoare TV este ÎNSĂRCINATĂ?! Nimeni nu se aștepta la asta, a făcut anunțul pe Instagram: „Am rămas gravidă după…”

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?!

Fosta prezentatoare TV a discutat cu fanii săi despre viața sa personală și, mai precis, despre posibilitatea de a deveni mămică din nou.

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! După ce a petrecut o vacanță minunată, alături de familie, Simona Gherghe a revenit în forță pe rețelele de socializare, acolo unde a fost de acord să discute cu internauții despre viața sa personală și curiozitățile care îi macină pe fani, în legătură cu ea.

După ce a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în secțiunea „stories” de pe Instagram, Simona Gherghe a discutat deschis cu persoanele care o apreciază despre motivul renunțării la televiziune. Astfel, fosta prezentatoare TV a mărturisit că are doi copii, pe Ana Georgia și pe Vlăduț, cărora a decis să le dedice tot timpul său, mai ales cât încă sunt mici și au mare nevoie de îndrumare.

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! Răspunsul său a uimit pe toată lumea!
Faimoasa prezentatoare are de gând să revină în televiziune, locul care a consacrat-o, dar nu prea curând. Mai mult decât atât, la întoarcerea de la mare, internauții s-au gândit că vedeta ar putea deveni mămică pentru a treia oară, așa că au întrebat-o dacă se gândește la încă un copil în familia lor. Răspunsul său a uimit pe toată lumea, mărturisind că simte că familia lor este completă deja.
„Nu! Suntem în formulă completă!” a răspuns Simona Gherghe

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *