VEȘTI BUNE! MINISTRUL SĂNĂTĂŢII A CONFIRMAT NOI MĂSURI DE RELAXARE DIN 15 IUNIE! „ESTE CEL MAI MIC NUMĂR DE CAZURI NOI ÎN 24 DE ORE DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI”

România se află pe o pantă descendentă, după mai bine de două luni în care virusul COVID-19 a făcut numeroase victime și a contaminat un număr impresionant de persoane. În prezent numărul de noi cazuri este din ce în ce mai redus, iar România poate aspira spre un viitor promițător.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România a înregistrat duminică cel mai mic număr de cazuri de îmbolnăvire cu virusul Covid-19, de la începutul pandemiei.

Totodată a fost înregistrat și cel mai scăzut număr de cazuri în terapie intensivă.

În urma acestor rezultate îmbucurătoare, Nelu Tătaru a precizată că suntem pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor.

Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Avem şi cel mai mic număr de cazuri în terapie intensivă – 160, ceea ce ne certifică că suntem pe panta descendentă, urmând ca noi să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o”, a afirmat ministrul Sănătăţii, într-o intervenție la un post de televiziune.

15 iunie, un nou pachet de măsuri de relaxare

Din data de 15 mai, România a început să un proces treptat de relaxare. Unele restricții au fost ridicate, iar având în vedere progresul, cetățenii se pot aștepta la un nou set de măsuri de relaxare.

Acest lucru a fost confirmat și de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. „Evaluarea pe o perioadă de 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică şi această evaluare având un rezultat pozitiv, ne putem aştepta la 15 iunie la un alt pachet de măsuri de relaxare”, a transmis acesta.

Potrivit informațiilor oficiale, duminică au fost raportate șapte decese provocate de coronavirus. Bilanţul negru a ajuns la 1.266. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 124 de noi cazuri de îmbolnăvire, cel mai mic număr raportat de la începutul pandemiei. În total, au fost anunțate 19.257 de cazuri de persoane infectate.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *