Vești crunte pentru români! Iohannis a confirmat revenirea la starea de urgență 

Klaus Iohannis a făcut un anunț de ultim moment cu privire la situația în care se află România, în plină pandemie de coronavirus.

Șeful statului a menționat faptul că pericolul legat de infectarea cu COVID-19 nu a trecut și a spus că

unii români au înțeles greșit termenul de stare de alertă și nu au mai luat în serios faptul că și în această perioadă trebuie să respectăm măsurile de distanțare socială, pentru a evita răspândirea epidemiei noului coronavirus.

Klaus Iohannis poate decreta din nou stare de urgență

De asemenea, din cauza faptul că mulți români au considerat că acum a revenit totul la normal și au încălcat regulile, președintele Klaus Iohannis a menționat faptul că dacă situația continuă în același ritm, va declara din nou, pe teritoriul țării noastre, stare de urgență.

„Unii au înțeles complet greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea tuturor măsurilor. Măsurile luate pe parcursul stării de urgență și-au dovedit eficiența.

Cred că nimeni nu își mai dorelte să reintrăm în starea de urgență, dar vom fi obligați să luăm din nou această decizie, în situația în care ritmul de infectare și presiunea pe spitale vor crește semnificativ” a spus Klaus Iohannis.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *