VESTI TRISTE.Inima Lui A Cedat. Din Pacate, E Vorba Despre Jean Paler

Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

Jean Paler a ajuns la vârsta de 58 de ani, iar fanii sunt îngrijorați de starea de sănătatea a acestuia. Invitat la o emisiunea de la Antena Stars, s-a fotografiat cu Majda Aboulumosha și a postat fotografia pe rețeaua de socializare. Boala de care suferă actorul este vizibilă, acesta a albit și și-a lăsat barbă, dar cu toate acestea, Jean Paler nu și-a pierdut zâmbetul. (…) cu frumoasa Majda”, a scris actorul pe contul său oficial de Facebook.

Actorul are probleme grave cu inima

Actorul se confruntă cu probleme grave de sănătate. În primăvara anului trecut, acesta a ajuns la spital la două săptămâni după ce medicii i-au montat un defribilator. Inima actorului nu mai funcționează decât 30%.

Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a explicat Jean Paler.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.