Viorica de la Clejani, după ce fiica sa Margherita a fost internată în spital din cauza problemelor cu inima: „E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu!”

Viorica de la Clejani susține că este posibil să aibă doar vreo gripă ușoară, însă că fiica ei, Margherita, e mult prea tânără pentru a dezvolta astfel de probleme

Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”, a precizat Viorica de la Clejani într-o emisiune TV.

Marghetita de la Clejani, probleme cu inima! Anunțul făcut în direct

Margherita de la Clejani ar fi trebuit să fie prezentă într-o emisiune TV, marți seara, 3 martie, însă din cauza unei probleme cu inima nu a putut ajunge. Prezentatorul a dezvăluit că artista nu este într-o stare tocmai bună, dar situația nu este atât de gravă.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Capatos.

Margherita de la Clejani nu a vorbit niciodată despre problemele pe care le-ar avea cu inima.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *