Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct. A aruncat o sticlă de lapte într-o jurnalistă și a stropit cu furtunul

Viorica de la Clejani a avut o ieșire nervoasă, în direct, după ce fiica ei s-a ales cu permisul suspendat în urma unui accident.

Cântăreața a ieșit la poartă în timpul unei transmisiuni a unui reporter și pur și simplu și-a ieșit din minți.

Artista a aruncat cu o sticlă de lapte în jurnalista Antena 3, a început să urle injurii, apoi chiar a ieșit în poartă cu furtunul și a început să stropească întreaga echipă de la televiziune.

Numai Ioniță și Viorica pot ști ce se află în sufletul lor. Astăzi, Margherita de la Clejani a fost pe prima pagină a tuturor ziarelor, site-urilor și televiziunilor, după ce a provocat un accident în Capitală.

Nu doar asta, dar potrivit Poliției, cântăreața se afla și sub influența substanțelor interzise în momentul când a tamponat o altă mașină staționată regulamentar.

Ce pedeapsă a primit Margherita

După audieri, Margherita a fost luată de tatăl ei. Ioniță de la Clejani îi ia apărarea fetei sale până la capăt, susținând că nu a consumat nimic și cerând dovezi clare pentru cei care susțin acest lucru. 

Nici declarațiile Margheritei nu au fost prea clare. Deși a susținut că accidentul s-a produs din cauza neatenției ei, a spus și că „a condus perfect” și a făcut și anumite declarații cel puțin bizare, cum ar fi Eram cu Johnny Depp în mașină” sau „Nu mai vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood

Pentru fapta ei, s-a ales cu permisul suspendat timp de 30 de zile, conform lui Ioniță de la Clejani. Poliția spune că a fost deschis și dosar penal, un alt lucru negat de Clejani. scrie spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.