VIORICA DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE FIICA EI A PROVOCAT UN ACCIDENT DE CIRCULAȚIE: ”SUNTEȚI O ȚARĂ DE DROGAȚI!”

Zi cu ”scântei” pentru familia Clejanilor, și asta pentru că – dis-de-dimineață – Margherita de la Clejani a provocat un accident de circulație în București. 

Bineînțeles, un astfel de accident de circulație fără urmări grave nu ar fi fost atât de intens mediatizat dacă în scenariu nu ar fi intervenit și… o substanță interzisă.

E drept că și bolidul de lux al Margheritei – Range Rover Evoque – a fost ”șifonat” în urma impactului de astăzi dimineață, numai că polițiștii au sesizat un ”amănunt” surprinzător.

Margherita de la Clejani avea un comportament ciudat care li s-a părut chiar suspect, așa că au condus-o la INML, acolo unde – în urma testului care i-a fost făcut – a reieșit că vedeta era pozitivă la… heroină.

Ioniță, tatăl Margheritei a mers la poliție, pentru a-și lua fiica acasă, bolidul de lux fiind la ”accidente ușoare”, numai că Viorica de la Clejani a avut o criză de nervi atunci când a văzut un reporter în fața porții sale. 

Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă cu laptePotrivit informațiilor furnizate de a1.ro, mama Margheritei a avut o atitudine ostilă în fața reporterului, aruncând în acesta cu o sticlă cu lapte.

Dar nu s-a limitat numai la asta. Celebra cântăreață a pus mâna pe un furtun, a ieșit la poartă și a început să îi stropească pe reporter și pe cameraman.

Suplimentar, potrivit sursei citate, Viorica de la Clejani ar fi strigat ”Sunteți o țară de drogați!”

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.