Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, apariție suspectă în mediul online. Ce imagine a publicat actorul

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio după nouă ani de relație, lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat și pe care oamenii l-au luat în serios cu greu. Cu toate acestea, cei doi au apărut împreună în spațiul virtual în tot felul de ipostaze, ceea ce le-a dat de gândit fanilor care le urmăresc fiecare mișcare.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Vlad a publicat o imagine cu Cristina, care a dat de bănuit tuturor.

Vlad Gherman și Cristina, fotografie suspicioasă

Vlad Gherman și Cristina au pus punct relației lor de nouă ani. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea, care se aștepta ca cei doi să se pregătească, de fapt, pentru nuntă și pentru aducerea pe lume a unui nou membru al familiei. Se pare că lucrurile nu au fost deloc așa și situația s-a înrăutățit, motiv pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Cei doi au decis să rămână prieteni. Deși poate părea imposibil, ei au încredere că relația de prietenie va funcționa perfect, având în vedere că îi leagă atâtea lucruri și încă au proiecte comune. Ei nu neagă o împăcare în viitor, dar pentru moment sunt mulțumiți.

Nu pot sta departe unul de celălalt și, în special Vlad, continuă să publice imagini cu fosta lui iubită. De fiecare dată, fanii au aceeași reacție și devin foarte suspicioși, crezând că cei doi s-au împăcat. La fel s-a întâmplat și acum, când actorul a pus o fotografie cu Cristina, alături de un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de 8 martie.

Cum se descurcă Vlad după despărțire

Vlad și Cristina s-au separat complet încă din luna februarie. Cei doi locuiau împreună, iar Vlad a fost cel care s-a mutat din locuința lor din Nordul Capitalei. Actorul stă acum într-un apartament din aceeași zonă, ceea ce i-a determinat pe toți să creadă că a ales acest loc intenționat, pentru a se întâlni cu fosta lui iubită și să fie mai aproape de ea.

Totuși, Vlad a explicat că din această zonă îi este mai ușor să ajungă la filmări. În acest moment, locuieșe cu un verișor și i-a fost extrem de greu să se descurce pe cont propriu, deoarece nu era obișnuit cu multe obiecte casnice, cum ar fi mașina de spălat.

“Am găsit un nou apartament, cu două camere, am montat cu tata toate lucrurile de prin casă. Stau tot în zona de Nord, unde aveam și fosta locuință cu Cristina. Nu m-am mutat ca să fiu alături de ea, cum zice lumea, ca să ne mai întâlnim din întâmplare. Mi-e mai ușor să ajung însă la filmări de aici. Stau deocamdată cu vărul meu”, a precizat actorul, la Xtra Night Show.

Admin