Vlăduța Lupău, ceartă cu fina ei! De la ce a pornit scandalul cu Georgiana Lobonț

Au fost bune prietene, ambele sunt cântărețe de muzică populară și de petrecere, însă se pare că între Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț a izbucnit un scandal monstru.

Chiar dacă Vlăduța Lupău i-a creștinat copiii Georgianei Lobonț, aceasta din urmă nu are deloc cuvinte de laudă la adresa nașei ei. Mai mult decât atât, ea a lansat un atac dur care o vizează pe Vlăduța, care este una dintre cele mai iubite artiste din România la ora actuală.

Potrivit celor de la Playtech, problemele ar fi început după ce Vlăduța Lupău i-ar fi furat unele melodii Goergianei Lobonț.

Eu nu mă concurez cu nimeni. Toți avem loc sub soare. Dacă voiai să demonstrezi că ești bună, trebuia să fii mai bună ca varianta mea. Să îi ascultați colajul.

Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez.

Îmi pare rău dacă am deranjat, dar, sincer, nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat.

Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin de la oamenii pe care îi consideri parte din familia ta. Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, ar fi spus Georgiana Lobonț pe Instagram.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.