Vream Se schimbă vremea: fenomene intense miercuri și joi în întreaga țară 18-24 mai

Vremea se va schimba săptămâna viitoare 18-24 mai începând cu prima zi.

Dacă până acum am avut parte de zile frumoase, vremea ne rezervă surprize pentru următoarele zile. Cum va fi vremea în întreaga țară află din rândurile de mai jos!

Se schimbă vremea: fenomene intense miercuri și joi în întreaga țarăVremea luni

Temperaturile vor fi în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil în nord și nord-est, dar în vest va fi înnorat. În zonele de sud-vest și sud, pe arii restrânse vor fi înregistrate ploi de scurtă durată. Seara și noaptea probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va crește. Se vor înregistra grindină și vijelii.

Vremea marți

Vremea va fi în general instabilă, iar în majoritatea regiunilor țării temperaturile vor fi situate în mediile multianuale. Cerul va fi temporar înnorat și vor fi înregistrate averse, iar în sud-vest, centru și sud vor fi descărcări electrice pe arii restrânse. Ploile vor avea scurte momente de caracter torențial și uneori vor fi condiții de grindină. Cerul va fi temporar înnorat și izolat vor fi semnalate averse slabe.

Vremea miercuri

În jumătatea sudică a țării instabilitatea atmosferică va fi ridicată. Vor fi semnalate ploi sub formă de averse si înnorări temporar accentuate. Ploile vor putea avea caracter torențial, iar în intervale scurte cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul țării cerul va fi înnorat. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele anterioare.

Vremea joi

Vremea se va ameliora în ceea ce privește precipitațiilor, dar va fi răcoare. În nordul și centrul țării vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, înnorat și cu ploi local în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat se vor semnala descărcări electrice, iar vântul o să sufle moderat.

Așadar vremea va fi capricioasă în mai toată țara. Ne putem aștepta la ploi, descărcări electrice, grindină și temperaturi scăzute în plan local și izolat. Temperaturile vor scădea față de zilele anterioare.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *