Vremea 15 iunie – 13 iulie 2020. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, intervalul 15 iunie – 13 iulie 2020.

Prognoza meteo arată că în următoarea lună temperaturile vor fi apropiate de cele specifice perioadei, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo 15 – 28 iunie

Pentru săptămâna 15 – 28 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 22 – 29 iunie

În acest interval, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 29 iunie – 6 iulie

Pentru săptămâna 29 iunie – 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile, potrivit ANM.

Vremea 6 – 13 iulie

În acest interval, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *