Vulpița a primit o nouă ofertă de angajare. A semnat deja contractul

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea.

Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă.

În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari.

Veronica a început să aibă succes și atrage mai multe oferte din partea unor vedete cunoscute. De curând, tânăra chiar a semnat un contract și va avea un nou loc de muncă.

Vulpița a primit o nouă ofertă de angajare. A semnat deja contractul

Vulpița va avea un nou loc de muncă în curând. Nu se știe dacă va renunța la aparițiile sale la emisiunea care a consacrat-o, însă este cert că va deveni… croitoreasă.

Creatoarea de modă Sonia Trifan a decis că vrea să o ajute pe Veronica Stegaru, așa că a luat-o în echipa sa de la atelier, de unde se îmbracă numeroase celebrități din România.

Vulpița a semnat deja contractul și este pregătită să muncească. I-a promis Soniei că nu o va dezamăgi și a fost foarte încântată de ajutorul primit.

Sonia a declarat că este entuziasmată de noua sa angajată și vrea să o învețe pe aceasta lucruri elementare în croitorie. Și-ar fi dorit chiar să o înscrie la cursuri de specialitate, dar acestea durează prea mult. Astfel, Trifan va fi cea care o va iniția în această meserie și, dacă lucrurile vor merge bine, îi va permite chiar să creeze câteva rochițe după propriile ei idei.

Da, este o idee pe care am avut-o în ultimele zile și chiar m-am gândit că pe parcursul acestor două săptămâni o s-o învăț pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri. Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să o trimit chiar și la un curs de croitorie, dar nu avem timp. Și, chiar mă gândeam: de ce nu să o las pe Veronica, la un moment dat, să facă două, trei rochițe? Bineînțeles, cu ajutorul meu, dar să fie ideile ei.”, a afirmat creatoarea de modă.

Vulpița a mai primit o altă ofertă

Vulpița ar mai fi primit o propunere greu de refuzat, care i-ar aduce sume mari.  Se pare că Leo de la Strehaia ar fi vrut o colaborare cu Vulpița pentru canalul său de YouTube. El susținea că nu contează banii și că o va plăti mult mai bine decât o fac în prezent cei de la Antena 1. De asemenea, i-a promis că o va aduce la Strehaia alături de Viorel și fiica lor.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *