Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel: „Nu eram fericita, nu eram pregatita, nu imi placea de el. Aveam nevoie de bani”

Tanara din Blagesti, care face senzatie in mediul online dupa ce s-a aflat ce poveste de viata are si ce scandaluri are cu sotul, a

marturisit ca nu il mai vrea pe Viorel. Acum pare ca s-a indragostit de Rafaelo si e dispusa sa faca orice ca sa-l cucereasca.

Cu lacrimi in ochi, Vulpita s-a confesat inca o data in fata Mirelei Vaida. A spus ca nu l-a placut niciodata pe Viorel, dar nu a avut de ales. Avea o situatie financiara precara si nu stia ce sa mai faca pentru a nu mai trai de pe-o zi pe alta.

Vulpita recunoaste ca s-a maritat cu Viorel din interes: „Nu-mi placea de el, dar aveam nevoie de bani”

Nu prea imi placea de Viorel inca de la inceput. Dar aveam nevoie de bani”, a spus Vulpita la TV. S-a maritat si a facut un copil la o varsta frageda, cand alte fete nici nu concep sa faca asemenea pasi importanti in viata.

 „Nu prea eram fericita cu el. Nu eram pregatita. Nu prea mi-am dorit sa fac un copil, ca nu stiam ce sa fac, dar nu am avut de ales”, a completat Veronica Stegaru.

Rafaelo a vorbit foarte frumos despre Vulpița, după ce a ajuns să o cunoască mai bine în timpul filmărilor.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma. Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă. Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a declarat Rafaelo pentru cancan.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *