Vulpiţa de la Acces Direct a dat o triplă lovitură! S-a făcut vloggeriţă, vinde haine online şi s-a lansat în muzică

Vulpița este una dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”. Deși povestea Veronicăi Stegaru a început prin faptul că și-a înșelat soțul, de mai multe ori, acum a ajuns la un adevărat basm pe care tânăra îl trăiește.

Se pare că Vulpița a cam renunțat la viața de la țară și a început să aibă mai mult „preocupări de Capitală”. Aceasta a dat lovitura, s-a făcut vloggeriţă și activează pe rețelele sociale, ca Tik Tok și Instagram, unde are o mulțime de urmăritori.

Datorită popularități de la Tv, dar și din mediul online, Vulpița a căpătat notorietate și ca orice persoană publică, cu zeci de mii de urmăritori, a decis să își facă și o serie de haine personalizate.

Însă Vulpița nu s-a oprit aici, pentru ca succesul să fie garantat s-a lansat și în muzică. Se pare că tânăra o să lanseze o piesă în colaborare cu Axinte. Cântecul se numește „Melodia Vulpiței” și este așteptat cu nerăbdare de către urmăritorii acesteia. Piesa o să fie una ritmată și veselă: „Hai la București, Vulpiță/ Să te îmbrac ultima fiță / Că tu ești fată șucară/E păcat să stai la țară”, sunt câteva din versurile melodiei.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *