Vulpiţa de la Acces Direct a dat o triplă lovitură! S-a făcut vloggeriţă, vinde haine online şi s-a lansat în muzică

Vulpița este una dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”. Deși povestea Veronicăi Stegaru a început prin faptul că și-a înșelat soțul, de mai multe ori, acum a ajuns la un adevărat basm pe care tânăra îl trăiește.

Se pare că Vulpița a cam renunțat la viața de la țară și a început să aibă mai mult „preocupări de Capitală”. Aceasta a dat lovitura, s-a făcut vloggeriţă și activează pe rețelele sociale, ca Tik Tok și Instagram, unde are o mulțime de urmăritori.

Datorită popularități de la Tv, dar și din mediul online, Vulpița a căpătat notorietate și ca orice persoană publică, cu zeci de mii de urmăritori, a decis să își facă și o serie de haine personalizate.

Însă Vulpița nu s-a oprit aici, pentru ca succesul să fie garantat s-a lansat și în muzică. Se pare că tânăra o să lanseze o piesă în colaborare cu Axinte. Cântecul se numește „Melodia Vulpiței” și este așteptat cu nerăbdare de către urmăritorii acesteia. Piesa o să fie una ritmată și veselă: „Hai la București, Vulpiță/ Să te îmbrac ultima fiță / Că tu ești fată șucară/E păcat să stai la țară”, sunt câteva din versurile melodiei.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *