VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, CONCEDIATĂ DE ANTENA 1. CÂȚI BANI A FĂCUT ÎN CELE 4 LUNI

Telespectatorii care au urmărit ”telenovela” soților Stegaru – difuzată de Antena  – au aflat, chiar de la Mirela Vaida, că totul are și un sfârșit, până la urmă.

Cu lacrimi în ochi, Mirela Vaida a făcut anunțul, iar Vulăița din Vaslui a plâns, la rândul ei, spunând că nu mai poate continua viața alături de Viorel și că a mai tras de timp pentru că avea nevoie de bani.

Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița într-un final. „Nu prea eram fericită cu el.

Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a adăugat Vulpița din Vaslui.

Contestată de foarte mulți telespectatori și ”pârâtă” la CNA, cu tot cu ”Acces Direct”, Vulpița a dat o nouă lovitură de imagine, după ce a trecut la capitolul ”muzică”. Împreună cu Axinte de la ”Vacanța Mare”, spre exemplu,  Vulpița s-a ”scos” cu piesa ”Hai la București”, iar vizualizările pe YouTube au impresionante. Clipul a strâns, în doar 14 ore de la lansare, nu mai puțin de 826,421 vizualizări, așa că fanii Vulpiței au de ce să fie bucuroși.

E drept că Axinte este cel care a dat greutate melodiei, fiindcă Vulpița mai are mult până la statutul de cântăreață, însă apariția ei în videoclip – apare și Viorel, firește, fiind personaj în melodie – a jucat un rol care nu poate fi contestat.

”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte.

Vulpița din Vaslui a luat bani ”frumoși” de la Antena 1

Firește, se ajunge și la subiectul ”bani încasați” de Vulpiță pentru prestația ei televizată, cu atât mai mult cu cît a fost o prezență constantă în emisiunea ”Acces Direct”.

Iar rezultatul este, să recunoaștem, surprinzător. Plecăm de la suma de 100 de euro pe care o primește Veronica Stegaru pentru aparițiile în emisiune. Asta înseamnă aproximativ 500 de lei. Și, dacă ținem cont de numărul emisiunilor ”Acces Direct” în care a participat, suma încasată de Vulpiță trece de 40.000 de lei.  Impresionant

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *